Універсальність і надійність для вимогливих пекарів
Пропонуючи обладнання для промислових і ремісничих пекарень, Minipan має багато рішень для хлібопечення. Портфоліо застосувань включає різноманітні хлібні снеки, такі як хлібні палички, грісіні, хлібці з насінням, крекери, а також регіональні снеки, такі як таралі і розкільяс. Спеціальні види хліба, такі як багети та фокача з високим вмістом води, ремісничий хліб без використання екструдерів, бутербродний хліб, сухарі, булочки для гамбургерів, а також різні регіональні форми хліба. Асортимент також включає печиво та кекси, в тому числі відсадне, із застосуванням струнного нарізання, тверде печиво, печиво і батончики з начинкою, біскотті, корисні батончики, крумірі, мафіни, «дамські пальчики», бісквітні тістечка. Крім того, доступні безглютенові варіанти, включаючи хліб, основи для піци, чіабату, фокачу, снеки, коржі, крекери, печиво, бісквіти та мафіни.
Асортимент доповнюється обладнанням для автоматизації транспортування противнів, таким як завантажувачі та розвантажувачі, пристрої для вивантаження у форми, шафи для вистоювання із патерностером, а також індивідуальні конвеєрні системи.
Висока продуктивність, санітарний дизайн, приголомшлива надійність. Не має значення, чи потрібно вам формувати хліб, хлібні снеки, печиво або безглютенові вироби - ви знайдете найкращі рішення на ринку з найвищими стандартами якості.
Більше інформації на minipan.com
Хліб, піца та пінса
r_EVOLUTION
Чудовому ремісничому хлібу потрібен час, щоб розвинути дивовижну текстуру та смак, і лінія r_EVOLUTION розроблена, щоб забезпечити тісту необхідний період із гнучким і регульованим часом затримки та температурою.
Лінія r_EVOLUTION не навантажує процес утворення клейковинного каркасу ні хімічними, ні технологічними спрощеними методами. Minpan розробили їх рішення з великою і повільною конвеєрною стрічкою, щоб тісто могло відпочити під час його утворення.
Процес замішування тіста відбувається з особливою обережністю. Робота з рівнем гідрації до 85% передбачає високий рівень ризику пошкодити тісто та поставити під загрозу кінцевий продукт, тому обережність є обов’язковою. Мinipan вважає, що екструдери та об’ємні тістовальцювальні машини занадто агресивні для таких рецептів, тому вони розробили бережну та повільну систему формування листів, яка дуже легко обробляє тісто.
Переваги
+ традиційне формування листів (без екструдерів, без поділювачів)
+ тісто з високим рівнем гідрації легко обробляється
+ завантажування маленькими партіями
+ тривалий відпочинок тіста
МАШИНА З ЕКСКЛЮЗИВНОЮ ТЕХНОЛОГІЄЮ ВІД MINIPAN «SCRAP FREE» ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ГРІСІНІ І ХЛІБНИХ СНЕКІВ
GRESEX 660
Дивовижний вибір форм: грісіні будь-якої форми та діаметру, буханці хліба, а також пласкі хлібці товщиною менше 1 мм. Усе доповнюється вбудованим пристроєм для посипання насінням кунжуту чи маку з автоматичним поверненням залишку.
GRESEX — це повне, надійне та сучасне рішення, яке гарантує довгострокову інвестицію: багато машин в одній, щоб задовольнити примхливий ринок.
Крім того, завдяки ексклюзивній технології Minipan SCRAP FREE відсутні відходи. Відсутність відходів - відсутність невиправданих витрат на виробництво, більше заощаджень, більше доходів.
Машина настільки універсальна, що ніколи не втратить популярності.
Переваги:
+ Висока експлуатаційна гнучкість
+ Технологія «Scrap Free», відсутність відходів, більший дохід
РІШЕННЯ MINIPAN ДЛЯ ХЛІБНИХ ПАЛИЧОК, ГРІСІНІ І ТОНКИХ ХЛІБНИХ СНЕКІВ
GRISS 660
Експлуатаційна гнучкість, що служить креативності.
GRISS 660 — універсальна машина для виробництва хлібних паличок із системою подачі противнів, рекомендована для виробництва середніх розмірів. Завдяки великому вибору опцій, форми та розміри грісіні більше не мають обмежень. GRISS 660 гарантує чудову продуктивність із невеликим трудозатратами. Підходить для пекарських листів із корисною шириною від 400 до 660 мм. Ця машина є суттю духу Minipan: автоматизація відкрита для вдосконалень.
Переваги:
+ Висока експлуатаційна гнучкість
+ широкі можливості для налаштування
МАШИНА ДЛЯ ТАРАЛІ ТА ХЛІБНИХ СНЕКІВ О-ПОДІБНОЇ ФОРМИ
O-MATIC 600
Гнучка в експлуатації машина O-MATIC 600 є початковим рівнем автоматичних формувальних машин Minipan для таралі та гріcіні. Завдяки вдосконаленому додатковому оснащенню форма і розміри виробів практично необмежені. Наші дослідження легкості у використанні роблять O-MATIC 600 ідеальним інструментом для найкреативніших пекарів. Підходить для пекарських противнів із корисною шириною від 400 до 600 мм. O-MATIC 600 є втіленням духу Minipan: автоматизація - відкрита для вдосконалення. Машина O-MATIC 600 із повним ПЛК управлінням поставляється готовою до інтеграції з тунельними камерами для обварки, лініями розкатки/подачі тіста, моторизованими конвеєрами для пекарських противнів і автоматизованими пристроями для завантаження стелажів.
Переваги
+ Універсальність
+ Високий рівень налаштування
УНІКАЛЬНа машина для виготовлення листів тіста За ТЕХНОЛОГІЄЮ "punch & fold"
РАФФІНАТОР
Завдяки технології punch & fold, RAFFINATORE є єдиною машиною, здатною покращувати тісто для хлібобулочних виробів, і особливо ефективна при ламінуванні коржів, крекерів, грісіні та хлібних снеків. Використовуючи унікальну функцію автоматичного перехресного ламінування, RAFFINATORE здатна поліпшити клейковинний каркас і забезпечити ідеальний розподіл бульбашок вуглекислого газу, що дозволяє отримати дуже дрібні пори. Як результат, структура таких продуктів, як батон і хліб для сендвічів, є абсолютно однорідною, а також ідеальне розшарування м'якушки для таких продуктів, як галети де агуа, халлулла і п'ядіна.
Переваги
+ Покращення клейковинного каркасу
+ Забезпечення ідеального розподілу бульбашок вуглекислого газу
АВТОМАТИЧНА ЛІНІЯ ПОДАЧІ ЛОТКІВ ДЛЯ ХЛІБОРІЗОК
Лінія для кростіні та грінок
Лінія для перефразування (укладки) сухариків та подачі лотків, з ПЛК управлінням, може бути підключена до автоматичних хліборізок. Система перефразування здатна забезпечити унікальну продуктивність при переупорядкуванні шматочків хліба, що надходять з хліборізки. Вібраційні конвеєри укладають нарізані шматочки на одну сторону, а пристрій перефразування допомагає заповнити корисну ширину конвеєрної стрічки, яка подає шматочки на лотки для досушування. Набір датчиків контролює, щоб стрічка була повністю заповнена по ширині і довжині, щоб забезпечити рівномірний розподіл продукту. Після цього лотки передаються на досушування.
Переваги
+ Менше ручної роботи
+ Більше економії