З 1982 року компанія HOJA є провідним постачальником ліній та технологій для смаження, відомим своєю винятковою якістю та гнучкістю. Маючи багаторічний досвід роботи в галузі, HOJA постійно вдосконалює свої пропозиції, щоб задовольнити зростаючі потреби своїх клієнтів.
Жарильні лінії HOJA вирізняються завдяки широким можливостям комбінування. Системи розроблені як модульні та адаптовувані, що дозволяє клієнтам налаштовувати та розширювати свої лінії в міру необхідності. Така гнучкість має важливе значення, оскільки HOJA визнає, що бізнес-вимоги можуть змінюватися з часом, тому їх рішення розроблені таким чином, щоб розвиватися разом з бізнесом їх клієнтів.
Більше інформації на hoja-food-tec.de
Смаження та приготування
Відчуйте повну гнучкість у смаженні ваших продуктів - чи то фрикадельки, рибне філе, або млинці. Лінії для смаження HOJA розроблені з урахуванням ваших конкретних потреб і мають продуктивність від 40 кг/год до 1500 кг/год. Вони забезпечують ресторанну якість, зовнішній вигляд і смак, а також унікальні аромати смаження для ваших продуктів.
Відкрийте для себе повністю автоматизоване смаження на чавунних сковородах із гордим "зроблено в Німеччині". Лінії для смаження HOJA пропонують чудову продуктивність і надійність завдяки використанню високоякісних матеріалів і точному проектуванню.
Досягнення високого виходу продукту завдяки швидкому ущільненню поверхні. Це гарантує, що ваш продукт зберігає свою вологість та смак.
Порціонування
Порціомати HOJA з мультиголовками з пневматичним управлінням, оснащувані 3, 4, 5 або 6 порціонуючими головками, забезпечують максимальну зручність при дозуванні соусів, салатів, тіста та інших продуктів.
Без зайвої електрики, але з найнадійнішою технологією. А завдяки простому модульному принципу порціомати HOJA можна комбінувати і розширювати різними способами.
Простий модульний принцип забезпечує широкий спектр можливих комбінацій з іншими системами HOJA - аж до повністю автоматизованої лінії порціонування.